За трактористе субвенционисана додела заштитног рама за употребљавани трактор до 30.11.2022.

Ramo Ramo

Агенција за безбедност саобраћаја покренула је кампању за трактористе коју прати субвенционисана додела заштитног рама за употребљавани трактор, за коју се сва заинтересована правна и физичка лица могу пријавити путем сајта Агенције.

Агенција за безбедност саобраћаја расписала је јавни позив за бесплатну доделу заштитних рамова за употребљаване тракторе намењене свим власницима трактора који немају заштитне рамове за тракторе ИМТ 533, ИМТ 539, ИМТ 540, ИМТ 542, ИМТ 549.

Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре је определило 125.000.000 за субвенционисану доделу заштитног рама из буџета Републике Србије у 2022. години.

Субвенција ће се према уредби спроводити и у наредне две године у истом износу.

Молимо да сви заинтересовани Агенцији за безбедност саобраћаја поднесу захтев, потврду да је физичко лице измирило све обавезе по основу пореза на имовину, једну фотографију (предња страна) трактора за који се додељује заштитни рам и копију саобраћајне дозволе, тј да је бар једном регистрован.

Све додатне информације заинтересована лица могу добити на e-mail: subvencijaram@abs.gov.rs. Рок за пријаву отворен је до 30.11.2022. године.

 

Текст позива

Обрасци