ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

7484

Штаб за ванредне ситуације за територију општине Жабари, а на основу Одлуке о проглашењу ванредног стања коју су донели Председник Републике Србије Александар Вучић, председница Владе Републике Србије Ана Брнабић и председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић.

Обавештава све:

Грађане Републике Србије који имају пребивалиште на територији општине Жабари, а долазе из земаља угрожених COVID-19, односно CORONA-VIRUSOM да су у обавези да буду у самоизолацији од најмање 14 дана, под кривичном одговорношћу. Ова мера ће бити стриктно контролисана и њено кршење биће најстроже санкционисано.

Грађани Републике Србије који имају пребивалиште на територији општине Жабари, а долазе из земаља угрожених COVID-19, односно CORONA-VIRUSOM из Републике Италије, Швајцарске Конфедерације, Исламске Републике Иран, Румуније, Краљевине Шпаније, Савезне Републике Немачке, Француске Републике, Републике Аустрије, Републике Словеније и Републике Грчке дужни су да буду у изолацији у трајању од 28 дана, а све у сдкладу са Одлуком о проглашењу ванредног стања („Службени гласник РС“, бр. 29/2020).

ОБАВЕШТЕЊЕ