Свечани пријем за вуковце и ђаке генерације са територије општине Жабари

Општинско руководство општине Жабари на челу са председником општине Јованом Лукићем у просторијама СО Жабари уприличило је свечани пријем за вуковце и ђаке генерације са територије општине Жабари, њихове родитеље и наставнике. Том приликом председник општине поздравио је све присутне и изразио велико задовољство што се налази у друштву најбољих ученика, који су својим успехом учинили поносним првенствено своје родитеље, наставнике али и своју општину.

„ Сви ви крећете у један нови циклус образовања, надам се да ћете и у новој средини и у новим школама бити подједнако успешни као и до сад, да ћете увек истицати себе тако да Ваши родитељи буду поносни на Вас а ми из општинског руководства трудићемо се да како Вама тако и Вашим родитељима бар на неки начин олакшамо тиме што ћете и као средњошколци имати бесплатан превоз који општина организује за све ученике како основних тако и средњих школа а када упишете факултете моћи ћете да конкуришете и за општинске стипендије.Тек сада за Вас почињу прави проблеми за које требате бити спремни да их решите у сваком тренутку. “ 


Свим вуковцима председник општине уручио је књиге а најбољи међу њима – ђаци генерације добили су по лап топ. Вуковци у школској 2018/19.години су: Александра Ранковић, Андреја Марковић, Андријана Лазаревић, Давид Зубановић, Милица Стевановић, Кристина Милорадовић, Емилија Милошевић, Огњен Радовановић, Тијана Радовановић, Маша Макевић, Катарина Обрадовић и Душица Ранковић, а ђаци генерације су Александра Ранковић и Емилија Милошевић.